Plastband eller väggar?

Categories: Okategoriserade
Comments: No Comments
Published on: 4 oktober, 2011

VM är i full gång borta på Rhodos men själv sitter man hemma och vilar ut efter att ha målat ett rum en massa gånger….känns inte helt rätt måste jag säga.
Förra inlägget handlade ju om vilka typer av stationer vi vill möte ute på matcherna. Nu har jag en annan fråga till er och den handlar om nivån på matcherna, och då menar jag inte svårighetsnivån utan nivån på arrangemanget. Ska vi satsa på många mindre välbyggda matcher, kanske med outbildade funktionärer på stationerna – eller vill vi hellre ha bättre organisationer bakom matcherna och mer ”arbetade” stationer med väggar istället för platstband?
Det finns ju för och nackdelar förstås. Om vi vill ha mer seriösa arrangemang kanske det är flera arrangörer som inte mäktar med att anordna en sådan match. Med mer arbetade arrangemang kommer förmodligen fler att lockas till matcherna och det blir bättre konkurrens. Det kanske också är lättare att locka sponsorer för att fylla prisborden med ”större” arrangemang.
Så, hur vill DU ha det? Många mindre matcher eller lite färre med större arrangemang?
[polldaddy poll=5557496]

No Comments - Leave a comment

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Welcome , today is onsdag, 31 augusti, 2016