Warning: Creating default object from empty value in /customers/4/3/2/doublemike.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbb/wordbb.php on line 129 Plastband eller väggar? | doublemike.se

Plastband eller väggar?

Categories: Okategoriserade
Comments: No Comments
Published on: 4 oktober, 2011

VM är i full gång borta på Rhodos men själv sitter man hemma och vilar ut efter att ha målat ett rum en massa gånger….känns inte helt rätt måste jag säga.
Förra inlägget handlade ju om vilka typer av stationer vi vill möte ute på matcherna. Nu har jag en annan fråga till er och den handlar om nivån på matcherna, och då menar jag inte svårighetsnivån utan nivån på arrangemanget. Ska vi satsa på många mindre välbyggda matcher, kanske med outbildade funktionärer på stationerna – eller vill vi hellre ha bättre organisationer bakom matcherna och mer ”arbetade” stationer med väggar istället för platstband?
Det finns ju för och nackdelar förstås. Om vi vill ha mer seriösa arrangemang kanske det är flera arrangörer som inte mäktar med att anordna en sådan match. Med mer arbetade arrangemang kommer förmodligen fler att lockas till matcherna och det blir bättre konkurrens. Det kanske också är lättare att locka sponsorer för att fylla prisborden med ”större” arrangemang.
Så, hur vill DU ha det? Många mindre matcher eller lite färre med större arrangemang?No Comments - Leave a comment

Kommentera • IPSC 2014

  IPSC 2014

  Det är inte många matcher kvar under 2013 och 2014 väntar runt hörnet. Vad kan vi skyttar förvänta oss av …

 • STI Trojan 9×19 säljes *såld*

  STI Trojan 9×19 säljes *såld*

  Nu ska min classicpang säljas! Vapnet är en STI Trojan 9 mm som har gått ca 7500 skott med två ägare. Själv …

 • Steel Challenge

  Steel Challenge

  I det stora landet i väster är skytteformen Steel Challenge en del av USPSA (deras skytteförbund inom praktiskt skytte) och …


Welcome , today is tisdag, 21 april, 2015
%d bloggare gillar detta: